Untitled Document

Nome Grafisk & Digital Design

 

Som en del av tjenestilbudet tilbys også tilpasning, mal-design og opplæring i bruk av Open Source CMS (innholdsadministrasjons-systemer) som Joomla, Mambo, og andre.

Utvikling av interaktive presentasjoner, brukerveiledninger, opplæringsprogrammer for publisering på internett, eller for distribusjon på CD-ROM / DVD i Flash eller andre multimedia- formater blir mer vanlig og prisgunstig.

Klikk bildet for et eksempel på en forhandler- presentasjon utviklet for produsenten av FORCE satellitmottakere.

Vurdering og formatering av informasjon som skal publiseres med sikte på finnes ved søk i søkemotorer som Google og Yahoo blitt stadig viktigere. Kunnskap om hvilke "regler" som gjelder for rangering endres ofte. Det er derfor viktig å ha en leverandør som følger med på utviklingen innen dette felt.

Å publisere på nettet kan sammenlignes med å henge opp en plakat på et tre langt inne i de dype skoger. Hvis ingen vet hvor den finnes, hjelper det ikke hvor viktig informasjon eller tilbud som formidles.

Metodene søkemotorene bruker for å rangere sider endres stadig. Derfor er det viktig å utforme tekst og formatere sidene slik de viktigste søkemotorer "liker". Hva som er siste "oppskrifter" for å rangere høyt ved søk endres stadig, noe som krever regelmessig oppdatering - i tillegg til kunnskap om- og interesse for dette tema.

 :
Webprosjekter

Digital mediaproduksjon
Optimalisering for søk
Internett publisering
Betal-per-klikk annonsering


Design av publikasjoner

Halvor Nome multimedia design

Illustrasjon i mange former

Fotomontasje og illustrasjon

Logodesign og varmerker

Sunnaas sykehus logo utviklet av Halvor Nome


[ Hjem ] [ Tjenester ][ Logodesign : Illustrasjon : Grafiske Media : Interaktive Media ][ Hvem | Hva | Hvordan ][ Kontaktinfo. : Kontaktskjema ][SiteMap]
Copyright © 1996 - 2022 Nome Design.   All Rights Reserved